سلام... جناب شیخ رجبعلی خیاط ذکر « یا خَیرَحَبیبٍ و مَحبوبٍ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ و آلِه » را بعد از دیدن نامحرم موثر و کارساز می دانستند و بارها این ذکررا به اطرافیان توصیه می کردند تا از وسوسه شیطان در امان باشند ،می گفتند :
«چشمت به نامحرم می افتد ،اگر خوشت نیاید که مریضی ! اما اگر خوشت آمد فورا چشمت را ببند و سرت را پایین بینداز و بگو : یا خیر حبیب... ؛ یعنی خدایا من تو را می خواهم ، اینها چیه، این ها دوست داشتنی نیستند ، هر چه نپاید ،دلبستگی نشاید...»
http://golgofteh.blogfa.com/
سلام
« خدا وکیلی ما خیلی سریع تهمت می زنیم به هر کسی که دستمان بیاید و نباشد، به ما گفتند ظن بد گناهه. اکثر حدس و گمان های ما گناهه اما کمتر کسانی رو می بینیم که مواظب رفتار خودشون هستند بیشترماها به جای مراقبت از خود ذره بین می گذاریم رو رفتار های مردم»
پیامبر صلی الله علیه وآله با زن جوانی ازمسجد بیرون آمد به اونایی که می دیدند رفت گفت این خانوم،خانوم منه. شاید کسی هم به پیامبر صلی الله علیه وآله شک نکنه، اما این پیام داره که خود ما هم از مواضع تهمت دوری کنیم.
یه دانشجویی خدمت آقای روحانی رسید وگفت رئیس دانشگاه ما خیلی مغروره میشینه تو ماشین و راننده در رابرایش باز می کنه مثل زمان طاغوت! این روحانی با اون رئیس دانشگاه دوست بود ازش پرسید اون رئیس دانشگاه آقای روحانی رو نشوند تو ماشین جای خودش وقتی خواستند پیاده شوند روحانی هر کاری کرد در باز نشد. رئیس دانشگاه گفت چهار روزه در این ماشین خرابه به راننده گفتم درستش کن می گه چون خودم وقت ندارم برم درستش کنم خودم در را براتون باز می کنم شاید اون رئیس دانشگاه اگه یه جایش را تو ماشین عوض می کرد یا تو محل تهمت قرار نمی گرفت اون دانشجو اونطور فکر نمی کرد.
اگر کسی به تو بد گفت، یا بد کرد، یا تهمت زد... ببخش کینه به دل نگیر چون این باعث گناه خودت می شود درمقابل شخصی که به تو بد کرده تو کینه به دل می گیری. راه مبارزه با تهمت اینکه خودمان را درمواضع تهمت قرار ندهیم کارمان شبهه ناک نباشد.
-------------------------
به خــــــرابــــــات روم بهـــر نگهداری دل تا بر پیر کنم شکــــــــوه زبیمـــــاری دل
او شــب و روز بســــوزد زغـــــم عشق بتان من بسوزم به غــــم و رنج گرفتــــاری دل
اشک من سرخ و رخم زرد شد و موی سپید روز من گشت چو شب بهر سیه کاری دل
هر چه کردیم عـــلاج دل بیمـــــار نشــــد تنگ شد حوصـــله از بهـــر نگهداری دل
خواب راحت نکنــــد آنکه دلش بیدارست ماشبی صبـح نکـــــردیــــم به بیداری دل
ای فنــا چارة دردت نتـــــوان کـــــرد مگر اشک خــــــونین و نماز سحر و زاری دل ملا علی معصومی همدانی (ره)
-------------------------
ما شما را به گشت و گذار در شهری با محله های گوناگون دعوت میکنیم... در شهر حدیث (حدیث سیتی) هستیم....
سلام
نمی دونم مجردید یا متاهل اما بیشتر مجردها، وقت آزاد تری دارند برای اینترنت و...اگه ازدواج کنی نظرت راجب زمین و زمان عوض خواهد شد چون محبت عمیق همسرت وجودت را پرخواهد کرد .
بعد دلت می خواهد همه جا با همسرت بروی همه کاری برایش انجام دهی هرگز نمی فهمی یا نمی پرسی آن چیزی که در درونت را ازمحبت او لبریز کرده ازکجا آمده آخه دروجود توچه انفجاری رخ داده که اینجوری بیقراردیدن و بودن با او شدی
عاشقش خواهی شد وباورت هم نمی شود کسی را اینقدر دوست بداری کلا خودت هم دیگر خودت را نمی شناسی (البته مجردها الان به این نوشته ها می خندند ولی اونوقتی که این بلا هاسرشون بیاد اونوقت من می خندم) مواظب باش دراثرمرور زمان وراحت شدن خیالت ازوصال، هرگز این عشق برایت به روزمرگی تبدیل نشود
صد البته اصل پاکدامنی ربطی به مجردی و متاهلی ندارد کسی که پاکدامن باشد مجرد یا متاهل فقط با حلال خداست
وهمیشه یادت باشد همسرت همان کسی است که اول ازدواج قلبت از نگاهش سخت به تپش می افتاد
وصحبت با او وداشتنش آرزویت بوده... عاشق روی جوانی خوش نوخواسته ام وزخدا صحبت اورا به دعا خواسته ام
اما اگر ازدواج نکنی وحتی درخودت تفکر هم نکنی، صد البته هرچه از جوانی ات بگذرد همیشه درافسوس لحظه قبل می گذرد ( اینو استادم می گفت: شهوت تمام شدنی است (با ازدواج) اما هوس تمامی ندارد(مثل تشنه ای که آب شور می خورد هرساعتش قبله ای دیگر است) نه که نفس و نیازتو سرکوب کنی ها. اگه دستت می رسه با حلال سیر و ساکتش کن، اگه نمی تونی ازدواج کنی بگوخدا من می خوام به حرفت گوش کنم، ولی نمی تونم، خودت ببین. بدادم برس؛ «امام کاظم علیهالسلام می فرمایند: إنّ العاقِلَ الّذی لا یَشغَلُ الحَلالُ شُکرَهُ ، ولا یَغلِبُ الحَرامُ صَبرَهُ
خردمند کسى است که حلال مانع شکرش نمىشود و حرام بر شکیبایى او چیره نمىگردد .»
حواسمون به چشم و نگاهمون هم باشه انشا الله. می گویند اگه چشم ببندیم ندیدنی ها رو می بینیم + امام رضا دلم خیلی گرفته آقا طلبم نمیکنی
هم اسیر آدمهای حراج شده نمی شویم...عشق اگه اینه ما نخواستیم داداش
سلام شنیدم مردمی بودند از لشکر یزید... که از یاران امام حسین علیه السلام کسی را نکشتند، اما جزو لعنت شدگانی هستند که دشمنان امام حسین علیه السلام را یاری کردند، چون آنها سیاهی لشکر دشمن شدند و دل بچه های امام حسین علیه السلام را لرزاندند.
گاهی ما حرفی هم نمی زنیم، اما همان حرف نزدن یعنی تایید ظالم و گناهگار... جایی که انسان حقی ببیند و سکوت کند می شود سیاهی لشکر دشمن و شیطان. حتی اگه خیلی آدم مهمی نیستیم ، اما باید بدانیم سیاهی لشکر چه کسی هستیم....
شنیدم مردمی بودند از لشکر یزید که کسی از یاران امام حسین علیه السلام را نکشتند،فقط جزو لشکر معاویه بودند... برای یک ذره دنیا طلبی-«به همه که وعده های کلان داده نشده بود، فقط به دانه درشت ها وعده ریاست داده بودند، بقیه فقط برای یک ذره حب دنیا، در لشکر مقابل امام حسین علیه السلام صف کشیدند... یک ذره... حب الدنیا رأس کل خطیة
پس مهمه ما چی می گیم، چی می کنیم، حتی اگه خیلی آدم مهمی نیستیم،خیلی مهمه که سیاهی لشکر چه کسی هستیم.
***********************************************
پیامبر اسلام می فرمایند: "هرکس بشنود صدای مسلمانی را که فریاد می کند: مسلمانان به فریادم برسید و او کمک نکند, دیگر مسلمان نیست."
چه کنم خدایا برای غزه...
اگر نفرت کافی است من از قاتلانِ، این همه مردم مظلوم و بی گناهِ غزه متنفرم
اگر گفتن و نوشتن کافی است؟ ...،.. نیست...
کمک مالی...!؟
خوب می دانم عزیزان ما پاره های جگر ما هستند
و خوب می دانم فقط و فقط دلتنگیِ تنها چه بر سر انسان می آورد...
خوب می دانم اگر عزیزان انسان آهی از دردی بکشند رمق از دست و پای انسان می رود...
و نمی دانم الان مردی که اهل غزه است از غم عزیزانش چه حالی است؟...
و نمی دانم زنی که اهل غزه است از غم عزیزانش چه حالی است؟
و مادر و پدری که اهل غزه اند است از غم بچه های کوچک و عزیزشان چه با خود می کنند...
خدایا کمکمان کن هر لحظه از این عمر همان کاری را کنیم که تو از ما خواسته ای...
http://www.qomec.com/news.php?R=336 عکس های غزه
سلام
آقای پناهیان می گفتند برای دنیا غش نکنید؛غش نکنید
دنیا فریب می دهد
یک لذتی می چشاند، ما را می کشد به طرف خودش و بعد با آن لذت سختی می دهد و ما که خامِ، لذت ناچیز شدیم، سختی عظیمی که می کشیم را فراموش می کنیم برای آن لذتی که داده / و کم است/ و می گیرد
دنیا هرچه بدهد می گیرد
پیامبر (ص) می فرمایند : مردم خوابند؛ همین که می میرند بیدار می شوند.
پدر بزرگم درد می کشید و ناله می کرد،و کمی بعد هم جز کفنی با خود چیزی نبرد.
دیدم دنیا هیچ به درد نمی خورد اما نمی دانم یادم می ماند یا نه... دلخوشیهای کودکانه ی ما .....
هیچکدام از بهترین های دنیا وقت مرگ و بعد از آن به دردی نمی خورد و ما چقدر زور می زنیم برای همین به درد نخور
و حضرت علی علیه السلام عزیز چه خوب حقیقت دنیا را دانسته اند که می فرمایند:دنیای شما نزد من از آب بینی بزغاله ای بی ارزش تر است...
سلام «می گویند (آقای پناهیان:) قورباغه را اگر در داخل آب درحال جوش بیاندازی می میرد، اما اگر همون قورباغه رو بیاندازی داخل آب سرد و زیرظرفش آتش روشن کنی تا به همان درجه جوش برسد نمی میرد!»
شیطان از جایی که می داند ما چیزی مون نمی شودبه ماضربه نمی زند/ دشمن وقتی ببینه شما زره تن کردی از جایی ضربه می زند که آسیب پذیر و بدون زره است / شیطان هم از جایی به ما ضربه می زند که ما ندانیم از کجا خوردیم بعدش هم گناه را «توجیح» می کند ... این است که کوچک شمردن گناه خطر است.
اولش که به ما آخرشونمی گه.../ برو با این نامحرم دوست شو، درد دلاتو بکن، دل به دلش بده، حرفاتو بهش بزن...
ضمنا می گوید تو خوبی، طرف هم آدم خوبیه، برو؛ مسئله هم مطلب واجب ولازمی است، برو برای اینچنین نیت خیر تو خدا هم راضی است حتی اگر با نامحرم حرف بزنی!
بعد ما با کلی غرور که به به! نیتمان هم که خیر است، می رویم...رخنه شیطان
و روزی می بیینیم که... با اون نامحرم دوست «توجیح:»که نه هم صحبتیم!!! درد دلامونو می گیم «توجیح:» آخه تجربه داره!!! دل به دلش میدیم و حرفامونو بهش می زنیم «توجیح:» چون خیلی خوب به آدم آرامش میده!!! برادر،خواهرم بشه «توجیح:»
کلامش خیلی نافذه!!! ( ما همون قورباغه ایم )
آقای قرائتی می گفت وقتی یک جا آتش گرفته نمیشه آروم آروم با طمانینه بگیم: ایـــنـــجــــا داردآتـــــــش مــــی گـــیرد... سریع داد می زنیم : خطر! آتش!
حضرت یوسف منتظر نماند، نگفت چون من پیامبرم می مانم و زلیخا را متقاعد می کنم که این کار گناه است.... «دوید به طرف در»
حضرت علی علیه السلام به زنان جوان سلام نمی داد، ( وسلام مرد به زن جوان مکروه هم هست) این یعنی جوانی که تو هرگز نمی توانی علی علیه السلام نمی شوی تو حواست به خودت هست!؟؟ که گناه از نرمش آغاز می شود. الله اکبر.
سلام
«... یک نفر پیدا میشود دربارهى مردمى که در اسرائیل زندگى میکنند، اظهار نظرى میکند. البته این اظهار نظر، اظهار نظر غلطى است. اینى که گفته شود ما با مردم اسرائیل هم مثل مردم دیگر دنیا دوستیم! این حرف درستى نیست؛ حرف غیرمنطقىاى است. مگر مردم اسرائیل کىهایند؟ همان کسانى هستند که غصب خانه، غصب سرزمین، غصب مزرعه، غصب تجارت به وسیلهى همینها دارد انجام میگیرد. سیاهىِ لشگرِ عناصر صهیونیسم، همینهایند. نمیشود ملت مسلمان نسبت به افرادى که اینجور عامل دست دشمنان اساسى دنیاى اسلام هستند، بىتفاوت باشد. نه، ما با یهودىها هیچ مشکلى نداریم، با مسیحىها هیچ مشکلى نداریم، با اصحاب ادیان در دنیا هیچ مشکلى نداریم؛
اما با غاصبان سرزمین فلسطین چرا؛ مشکل داریم. غاصب هم فقط رژیم صهیونیستى نیست. این موضع نظام است، این موضع انقلاب است، موضع مردم است. حالا کسى حرف اشتباهى میزند، عکسالعملهائى هم در مقابل آن نشان داده میشود. خوب، مسئله را باید تمام کرد. این که یک روز یک نفر از این طرف بگوید، یکى از آن طرف بگوید، یکى اینجور استدلال کند، یکى از آن طرف حرف بزند، درست نیست. این التهابآفرینى است. حرفى بود، گفته شد و اشتباه بود و تمام. موضع دولت جمهورى اسلامى هم این نیست. این با کشورهاى دیگر فرق میکند که مردمش روى سرزمین غصبىاى ننشستند. شهرکهاى یهودىنشین، امروز به وسیلهى همین مردمى که گفته میشود مردم اسرائیل هستند و به وسیلهى همینها پر شده؛ همینهایند که دولت جعلى صهیونیست، اینها را مسلح کرده است علیه مردم مسلمان فلسطینى، که فلسطینىها جرأت نکنند نزدیک این شهرکها بشوند. خوب، این حرف خطائى بود، حرف درستى نبود. این را نباید وسیلهى التهاب قرار داد. من خواهش میکنم از همه، اینجور مسائل کوچک و مسائل جزئى را - حرفى که بر زبان کسى جارى میشود؛ مطلبى گفته میشود - وسیلهاى قرار ندهند براى اینکه مدتى جریانسازى و مسئلهآفرینى در سرتاسر کشور بشود؛ یک عده مخالف، یک عده موافق، سر قضیهاى پوچ. موضع نظام هم معلوم است. تمام شد.
یک چیز دیگرى که این روزها انسان مشاهده میکند - که این را هم میخواهم بخصوص از نخبگان خواهش کنم که توجه کنند - قضاوتهاى دربارهى مسائل دولت و کارهاى دولت است. البته این از آثار نزدیک شدن به دورهى انتخابات است؛ با اینکه خیلى هم نزدیک نیست و ما حدود نه ماه هنوز تا انتخابات فاصله داریم، اما خاصیت انتخابات این است که عناصر، فعال میشوند؛ حرف میزنند. خوب، حرف بزنند. حالا در باب انتخابات حرفهاى گفتنىِ متعددى هست که انشاءاللَّه در وقت خودش، در فرصت مناسب خودش، آنها را به ملت عزیزمان عرض خواهیم کرد؛ حالا هنوز زود است. لیکن انسان احساس میکند که در بین آنچه که امروز گفته میشود، بىانصافىهائى صورت میگیرد. اگر کسى براى آیندهى کشور، براى حل آنچه که معضلات کشور می نامند، برنامهاى دارد، حرفى دارد، آن حرف را بیان کند. اگر چنانچه میتواند راه حلى براى مشکلاتى که وجود دارد - حالا مثلاً مشکل گرانى یا تورم - پیدا کند، آن راه حل را بگویند.
تخریب کردن مسئولین، تخریب کردن دولت، هیچ مصلحت نیست و جزو کارهاى صحیح اسلامى نیست. البته در بعضى از جاهاى دیگر؛ در بعضى از کشورهاى دنیا به نام دمکراسى، به نام آزادى، آبروهائى را از بین میبرند، اشخاصى را به لجن میکشند؛ اینها کارهاى اسلامى نیست، اینها کارهاى آنهاست؛ مثل خیلى از کارهاى دیگرشان. آنچه که در زمینهى مسائل اقتصادى یا غیر اقتصادى گفته میشود، در درجهى اول باید در محافل کارشناسى گفته شود، نه در منبرها و تریبونهاى عمومى. انسان گاهى اوقات مىبیند چیزهائى میگویند که بىانصافى میشود. نباید اخلاق نکوهیدهى بىانصافى در جامعهى ما رواج پیدا کند؛ ما نباید دچار بىانصافى بشویم؛ بخصوص نخبگان، بخصوص نخبگان، نگاه کنند، منصفانه حرف بزنند. ما عرض کردهایم که تخریب درست نیست. نه آن کسانى که طرفدار یک شخصى یا یک گروهى هستند، نه آن کسانى که مخالف آن شخص یا آن گروه هستند، مقابلهى آنها با یکدیگر هیچ لزومى ندارد که به صورت تخریب باشد؛ هیچ لازم نیست؛ منطقى حرف بزنند، انتقادى دارند، انتقاد کنند. خدا را شکر میکنیم که فضاى کشور ما بر اثر نظام اسلامى، فضاى آزادى است؛ فضاى بازى است؛ مردم فرصت دارند، میتوانند حرفشان را بزنند، نخبگان هم میتوانند حرف بزنند. مردم هم استماع میکنند، میشنوند و حرفها را با یکدیگر مقایسه میکنند و آنچه که به نظرشان حق است، میپذیرند و قبول میکنند.
من نگرانىام از این نیست که حرفى زده شود، از کسى انتقاد شود؛ نه. یک نفر انتقاد میکند، یک نفر هم جواب میدهد. نگرانى من از رائج شدنِ اخلاق بىانصافى در جامعه است. خدمات فراوانى انجام میگیرد، انسان همه را کنار بگذارد، به نقطهاى بچسبد، این درست نیست. البته این خطاب به همه است. این را ما به شخص خاصى، به گروه خاصى، به جناح خاصى عرض نمیکنیم، این را به همه عرض میکنیم. همه مراقب باشند یکدیگر را تخریب نکنند. این فضاى تخریب، فضاى خوبى نیست. مردم هم خوششان نمىآید. من این را حالا در حضور شما مردم به آن حضرات میگویم: اگر شما خیال میکنید که شما بیائید بنشینید و فلان مسئول یا فلان جریان را مذمت کنید، مردم لذت میبرند و خوششان مىآید، اشتباه میکنید. مردم از فضاى تخریب خوششان نمىآید...»ادامه مطلب...
سلام
داستانشو شنیدید پنبه دزد دست به ریشش می کشه ؟ حالا اونی که می گه خفقانه مگه چیکارش کردند؟؟؟ یا چی کرده و می خواهند چه بلایی سرش بیارند؟؟؟ که میگه خفقانه؟ها؟؟؟ با خونه یا خودش قهر کرده دیواری کوتاه تر از دولت پیدا نکرده ، نمی دانم قصدشان اظهار وجود است یا ابراز نظر؟؟ ممکن است بعضی فکر کنند دیگران به خاطر منافعشان طرفدار حکومتند ، مهم نیست که نمی دانند، ممکن است ابدا ندانند التزام به ولایت فقیه قلبی است و لسانی ، مهم نیست که نمی دانند
ممکن است به آنها که کشور را خوب یا بد متعلق به خود می دانند برچسب ریا یا منفعت طلبی بزنند در حالیکه به قدر خود تلاش می کنند، بدی ها را رفع و خوبی ها را تقویت کنند، (و خدا هم از هرکس به قدر توانایی اش می خواهد) مهم نیست که نمی دانند ممکن است علنا بگویند از موقعیتشان در جامعه می ترسند و می ترسند زیاده ابراز نظر کنند در حالیکه کسی که حرف حق می زند و حرفش دلیل و سند دارد حتی حتی از موقعیت کذایی و بالاترین سمت ها هم نمی ترسد. اما اگر کسی مغرضانه یا چشم و گوش بسته دهان باز کند... الهی که ما حداقل اگر جزو یاران خاص ائمه نیستیم جزو سیاهی لشکر ائمه و امام حسین علیه السلام باشیم. کسانی را می بینی که برای مردان این دولت دعا می کنند و از خدماتشان لذت می برند، اما کسانی را می بینی که از غم بالا و پایینِ آب و نان به دولتمردان بنده خدا گیر سه پیچ می دهند و گرانی را ویژه این دولت می دانند!!! (در حالیکه همیشه گرانی بوده در همه دولتها و کشورها، هیچ کشوری از گرانی به ارزانی نرفته) بدو بدوهای دولت راندید می گیرند و به تاییدات روشن رهبر به دولت هم نگاهی نمی کنند... (بعضی ها بعضی ها تا جایی که مغزشان لغت می فرستد، بد می گویند و نمی دانم دیگر سوظن نگفته ای درمغزشان باقی می ماند یا نه!؟ (البته یکی از پارسی بلاگی ها مطلبی داره: قهر نکنید، استقامت کنید) اما گاهی غرض ورزی وجود دارد یا، طوطی وار و بی خبر زبان دشمن شدن... ولی فکر کنم... فکر کنم...اگه مخالف هایی که وجود دارند نادان باشند و گوش شنوا داشته باشند. بهتر است تامغرض با گوش بسته و دهان باز... از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران حج این است که: ...وقتى رحمت الهى براى ما پیش خواهد آمد که مواظب و مراقب خودمان باشیم؛ مراقب حرف زدنمان، مراقب اقدام کردنمان، مراقب تبلیغاتمان. این فضاى بى بند و بارى در حرف زدن، در اظهارات علیه دولت، علیه کى به خاطر اغراض، این ها چیزهائى نیست که خداى متعال از اینها بهآسانى بگذرد. آن وقت کسانى خطا میکنند، خداى متعال «و اتّقوا فتنة لا تصیبنّ الّذین ظلموا منکم خاصّة»؛ بله اینجورى است. بعضى از ظلم ها، بعضى از کارها هست که نتیجه و اثر آن دامن همه، نه فقط دامن آن ظالم را میگیرد؛ بر اثر رفتار یک عدهاى که در گفتار خودشان، در عمل خودشان، در قضاوت خودشان ظلم میکنند. باید مراقب این چیزها بود.16 آبان ماه 1387
سلام:
احمدی نژاد و هیئت دولت با مقام معظم رهبری دیدار داشتند، و آقا بیاناتی فرمودند که:این دولت، دولت کار و اقدام است.
در خدمت به مردم جدیت دارد و به شهرهای کوچک می رود.
شعار گفتمان دولت منطبق با شعار و گفتمان امام و انقلاب است.
عدالت خواهی و شعار آن به صورت جدی دنبال می شود.
استکبار ستیز به معنای ویژه انقلابی آن در دولت است.
یکی از مظاهر دفاع از عزت، بحث انرژی هسته ای است.
روند غرب زدگی در مجموعه های دولت متوقف شد.
جلوی نفوذ گرایش سکولاریستی به بدنه مدیران گرفته شد.
این دولت جرات مقابله با فساد را دارد؛ قلع و قمع اژدهای 7 سر فساد کار سختی است و کسی که آلوده به فساد نباشد، جرات بیشتری برای مبارزه دارد.
وجود روحیه تهاجم در مقابل زورگویان بین المللی.
زنده کردن خصوصیات جوهری و منطق انقلاب.
روحیه مردمی و خاکی دولت.
این خصوصیات موجب حمایت گرم تر از این دولت است.
و اینکه بعضی انتقادهای داخلی و خارجی به دولت تخریب است و تخریب خیانت است و این خیانت به نظام و کشور است.
اینها مضامینی از کلام آقا بود.و حال یک سوال؟؟؟ آیا بعضی آقایون با این ویژگی های دولت 3 سال مدارا کرده اند؟
نویسنده:میثم